Bio Sculpture

Hvor stammer Bio Sculpture fra?

Bio Sculpture mærket er skabt af en kvinde ved navn Elmien Scholtz  fra Sydafrika. Hendes passion og fascination var smukke sunde negle. Elmien blev uddannet på CIDECO Beauty Academy, og åbnede herefter sin første salon.

Hun mente der manglede et produkt til at få smukke sunde negle, og videreudannede sig i forskellige kunstige neglesystemer i USA.

Konklusionen for Elmien, var for at få det ønskede produkt, måtte det udvikles på ny fra bunden af.  Målet var ikke kun smukke negle, men det vigtigste var neglesundhed. Bio Sculpture Gel blev herefter til, med hjælp fra de førende videnskabsmænd inden for skøndhedsområdet. Med hårdt arbejde, og en tro på at dette fremover ville blive verdens førerne neglepleje produkt, findes produkterne nu i mere end 25 lande.

I dag har Bio Sculpture hovedkontor beliggende i hjertet af Sydafrika i den lille by Clocolan, og spiller en vigtig rolle i det socioøkonomiske miljø, omgivet af det betagende afrikanske landskab. Den 3000 kvm ultramoderne fabrik er en miljøvenlig bygning med regulerede ventilationssystemer, og kan prale af selvbærende vandopbevaring og optimerer naturlig belysning.

Fabrikken er ISO 22716 certificeret for god fremstillingspraksis og styres under ISO 9001 kvalitetsstyringssystemer. 

 

Hvad kan Bio Sculpture i forhold til andre neglepleje mærker?

BIOGEL fra Bio Sculpture er det originale, professionelle, og mest blødgørende, negle gelsystem. Bio Sculpture BIOGEL har vundet 5 stjerner i sikkerheds vurdering. 

Produktet giver dig sunde negle, da gelen følger/bøjer med din naturlige negl, og den derved nemt kan vokse med forstærkning/forlængelsen/farven, uden at blive begrænset og knække. 

Gelen hærder under UV/Led lys på kun 30 sekunder, og kan nemt soakes af igen uden større file arbejde. Det giver ingen til minimal lidt belastning på din egen naturnegl, så du altid kan bibeholde dine egne flotte negle.

Produktet indeholder ingen organiske opløsningsmidler, bindemidler eller dehydreringsmidler. Minimalt filearbejde medfører væsentlig mindre støv, og produktet er samtidig fri for skadelige kemikalier (heriblandt formaldehyd, DBP, Toluen, Kamfer m.fl.)

Kort sagt, det mest sikre valg inden for kunstige negle, negle forstærkning, negle forlængelser, og gel lak / gel polish. 

Har du yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os!