Hvorfor anbefaler vi That’So

Skønhedsinnovation fra Italien

That’so er et canadisk-baseret, italiensk firma dedikeret til at lave solfri selvbruner til hudelasticitet og naturlig glød.
That’so bygger på, at skønhed er en unik og grundlæggende værdi. Deres mål er at skabe produkter, der får dig til at føle dig smuk og selvsikker ved at opnå en naturlig, gyldenbrun farve.

That’so udvikler produkter, som er tilgængelige for alle, så du kan afsløre din sande personlighed! Deres produkter er designet til at skabe en WOW-effekt og øge din selvtillid! Vi er sikre på, at de hurtigt bliver en del af din skønhedsrutine, da de er så nemme at bruge og giver et helt tilfredsstillende resultat!

That’so Tan er en ny generation af selvbruner, som er let at påføre, der ikke pletter og ikke efterlader en ubehagelig lugt. That’so spraytan er lavet med sukkerrør, hvilket giver huden en smuk gylden nuance uden kemikalier.

Vores helbred er meget vigtigt for os, så derfor anbefaler vi That’so, da deres produkter er uden parabener, nikelfri og dermatologisk testet. Derudover indeholder  de Aloe Vera pga. dets utrolige gavnlige egenskaber! That’so spraytan efterlader huden blød og hydreret og giver den en naturlig, næsten magisk solbrunhed. That’so-produkter er fri for Erythrulose, en kontroversiel ingrediens, der findes i de fleste selvbruningsprodukter på markedet.

That'so - udtryk dig selv!

That’so spraytan tilbyder en langvarig brunfarve uden de negative virkninger af solen. That’so selvbrunere indeholder DHA, et sukkermolekyle, som er giftfrit for en naturlig brunfarve uden sundhedsrisiko. That’so selvbruningsspray er delikat duftende for en behagelig anvendelse. Klæd din hud på med en gylden og naturlig brunfarve med produkter, der respekterer din hud og miljøet.

Anonym

Anonym

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor, Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Læs mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *