Derfor anbefaler vi That’So

Skønhedsinnovation fra Italien

That’so er et canadisk-baseret, italiensk firma dedikeret til at lave solfri selvbruner til hudelasticitet og naturlig glød.
That’so bygger på, at skønhed er en unik og grundlæggende værdi. Deres mål er at skabe produkter, der får dig til at føle dig smuk og selvsikker ved at opnå en naturlig, gyldenbrun farve.

Produkterne fra That’so er til og for alle, og de vil hjælpe dig med at skabe en WOW-effekt og være med til, at du føler dig endnu mere selvsikker. Du får et altid tilfredsstillende resultat, produkterne er ganske enkle at bruge, så du kan meget vel sige goddag til en ny, god veninde i din skønhedsrutine. Nu er du advaret. 

That’so Tan er en ny generation af selvbruner, som er let at påføre, ikke pletter og ikke efterlader en ubehagelig lugt. That’so spraytan er lavet med sukkerrør, som giver huden en smuk, gylden nuance helt uden kemikalier.

Sundhed og skønhed går hånd i hånd – også hos That’So, der laver produkter uden parabener, er nikkelfri og dermatologisk testet. Derudover indeholder de Aloe Vera, der er kendt for dets utrolige gavnlige egenskaber. That’so spraytan efterlader huden blød og hydreret og giver den en naturlig, næsten magisk solbrunhed. That’so-produkter er desuden fri for Erythrulose, en kontroversiel ingrediens, der findes i de fleste selvbruningsprodukter på markedet.

That'so - udtryk dig selv!

That’so spraytan tilbyder en langvarig brunfarve uden de negative virkninger af solen. That’so selvbrunere indeholder DHA, et sukkermolekyle, som er giftfrit for en naturlig brunfarve uden sundhedsrisiko. That’so selvbruningsspray er delikat duftende for en behagelig anvendelse. Klæd din hud på med en gylden og naturlig brunfarve med produkter, der respekterer din hud og miljøet.

Se vores skønne produkter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Spraytan vejledning?

0

få 5% på din første ordre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så får du ikke bare 5% på din første ordre! Du får de aller bedste nyheder, tips og tricks indenfor hudpleje og spraytan direkte i din indbakke. Rabatkoden sendes inden 12 timer til din mail.