ALT du skal vide om spraytan – samlet et sted

Tanday er et koncept, der er udtænkt og stiftet af ejeren af DiModa Clothing.
Hos DiModa er vi passioneret omkring spraytan, og derfor har vi skabt konceptet tanday, som indeholder alt, hvad du har brug for at vide til din tan day.

På tanday finder du produkter, vi nøje har udvalgt fra de allerbedste mærker. Vi sælger kun produkter, vi selv har testet ud fra effektivitet, ingredienser og holdbarhed. Derudover har vi også fokus på, at vores produkter er gode for miljøet og ikke er testet på dyr. Kort fortalt så har vi tjekket markedet ud for dig, så du kan få det bedste til din hud. For kun det bedste er godt nok. 

Vi ved, at en smuk og jævn tan, kan være kompliceret at opnå. Derfor har vi inkluderet vejledninger til alle vores produkter, og vi har lavet en side med tips og gode guides. Om du har brug for at blive klogere på spraytan i en salon, eller vil du gøre det selv derhjemme, så kan du finde svar på alle dine spørgsmål her.

Ring til os


+ 45 88 62 62 99

Vi sidder ved telefonerne alle hverdage mellem kl. 10-16

Skriv til os


kundeservice@tanday.dk

Du vil få et svar inden for 48 timer


FAQ

Hvornår kommer min pakke?

Levering er afhængig af forsendelsestype og hvem, der leverer din pakke. Vi pakker og afsender samme dag, hvis du bestiller inden kl 16, ellers kan du forvente, at din pakke forlader lageret næste dag.
Normal leveringstid ligger mellem 1-3 dage.