Mousse

Vidste du at?

I 1950’erne opdagede en amerikansk forsker, at den medicin, man brugte til at behandle børn med en sjælden stoftskiftesygdom, kunne noget ganske specielt. Den lavede brune pletter på huden, som var meningen, men den plettede ikke på tøjet. Det var faktisk sådan, man opdagede DHA, som i dag benyttes i spraytan.

Shop spraytan

Skønhed kommer indefra

Det er ikke bare noget, vi render rundt og siger – den er god nok. Din hud afslører, hvordan du render rundt og har det – både fysisk og psykisk. God søvn, fornuftig og varieret kost og masser af vand, er vejen frem. Og er du samtidig glad og energisk, vil du automatisk udstråle mere skønhed.

Produkter til din hud

Husk solcreme

Det er en udbredt misforståelse blandt  mange, at spraytan eller selvbruner er ens betydende med, at du ikke behøver solcreme. Desværre er der ingen beskyttelse mod solen, så husk altid solcreme – uanset om du er sprayet eller ej. 

Tilbehør til spraytan

0

få 5% på din første ordre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så får du ikke bare 5% på din første ordre! Du får de aller bedste nyheder, tips og tricks indenfor hudpleje og spraytan direkte i din indbakke. Rabatkoden sendes inden 12 timer til din mail.